όροι & προϋποθέσεις

  • Οι πληρωμές γίνονται μέσω αντικαταβολής, τραπεζικής κατάθεσης και PayPal. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal για να κάνετε την πληρωμή, ακολουθήστε τις οδηγίες του paypal και μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση με αντικαταβολή περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και το κόστος της αντικαταβολής.
  • Οι παραγγελίες συσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίας αν είναι εφικτό. Οι αποστολές στην Ελλάδα, γίνονται με τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος του δέματος.
  • Οι παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στη διεύθυνση που αναγράφεται στο έντυπο παραγγελίας. Αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση, παρακαλούμε να το δηλώσετε στο έντυπο. Για την Ελλάδα ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση είναι 3-6 εργάσιμες μέρες. Αν χρειάζεστε ειδικές μεθόδους αποστολής (ταχυμεταφορά, ασφάλιση κλπ) θα προστεθούν επιπλέον χρεώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε όλες τις δυνατότητες.
  • Προσπαθούμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι παραγγελίες φεύγουν από το κατάστημα μας στην καλύτερη κατάσταση. Αν παρ’ ελπίδα κάτι πάει στραβά, προσφέρουμε την δυνατότητα για αλλαγή προϊόντων, επιστροφή ή πίστωση ποσού για μελλοντικές αγορές. Ενδεχομένως να σας ζητήσουμε να επιστρέψετε το ελαττωματικό αντικείμενο, ώστε να το ελέγξουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα. Οι δαπάνες επιστροφής χρεώνονται στον αγοραστή. Δεν φέρουμε ευθύνη για ζημιές ή απώλειες λόγω λανθασμένων χειρισμών από τα ΕΛΤΑ.
    Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων αν αλλάξετε γνώμη για την αγορά. Αν όμως το αντικείμενο που παραλάβατε είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων ή πίστωση για μελλοντικές αγορές, μόλις λάβουμε το αντικείμενο στην αρχική του συσκευασία και με την προϋπόθεση ότι θα το επιστρέψετε μέσα σε 2 ημέρες από την παραλαβή.
  • Παρακαλούμε πολύ να διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει πριν από την παραγγελία. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας. Όλα τα είδη μας γίνονται με μεγάλη φροντίδα και προσοχή για να ευχαριστούν τους αγοραστές. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα είδη είναι χειροποίητα και δεν μπορούν να είναι πανομοιότυπα.
  • Οι αποχρώσεις των φωτογραφιών που εμφανίζονται στην οθόνη μπορεί να έχουν μικρές αποκλίσεις από τις πραγματικές.
  • Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη προκαταβολικά για ενδεχόμενες διαφορές που ενδέχεται να συναντήσετε στα υφάσματα. Δυστυχώς στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια η πώληση υφασμάτων είναι πολύ περιορισμένη, για τους γνωστούς λόγους. Προσπαθούμε να αντικαθιστούμε τα υφάσματα με παραπλήσια, ώστε να διατηρούμε το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την αισθητική του προϊόντος.
  • Εάν θέλετε το προϊόν που επιλέξατε να σταλεί ως δώρο, σημειώστε ότι είναι διαθέσιμα προϊόντα συσκευασίας και ευχετήρια κάρτα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν θα θέλατε να συμπεριλάβετε κάποιο μήνυμα στην κάρτα. Επίσης, ενημερώστε μας αν θέλετε να μην αναφέρεται η τιμή στη συσκευασία ή τα συνοδευτικά έγγραφα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *