όροι & προϋποθέσεις

 • Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες στο retail.paninohome.com, χρησιμοποιούνται προκειμένου οι χρήστες να έχουν επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα, να παρέχονται απαντήσεις σε σε ερωτήσεις και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το retail.paninohome.com μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συναλλαγές με την εταιρεία. Το retail.paninohome.com δεν διανέμει σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του.

 

 • Το retail.paninohome.com σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες του e-shop μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο retail.paninohome.com.

 

 • Χρήση των Πληροφοριών: Το retail.paninohome.com συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:
 1. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης.
 2. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του από το retail.paninohome.com.
 3. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς.
 4. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας (εφαρμογές  Facebook, Google κτλ).

 

 • Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας για την χρήση paypal, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως διευκρινίσεις για αποστολές – παραδόσεις παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει.

 

 • Το retail.paninohome.com κάνει χρήση των πληροφοριών που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας, για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση, για ειδικές προσφορές του retail.paninohome.com και για παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού.

 

 • Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το retail.paninohome.com στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@panino.gr

 

 • Οι πληρωμές γίνονται μέσω αντικαταβολής, τραπεζικής κατάθεσης και PayPal. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal για να κάνετε την πληρωμή, ακολουθήστε τις οδηγίες του paypal και μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Η εξόφληση με αντικαταβολή περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής και το κόστος της αντικαταβολής.

 

 • Οι παραγγελίες συσκευάζονται με μεγάλη προσοχή και χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίας αν είναι εφικτό. Οι αποστολές στην Ελλάδα, γίνονται με τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος του δέματος.

 

 • Οι παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στη διεύθυνση που αναγράφεται στο έντυπο παραγγελίας. Αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση, παρακαλούμε να το δηλώσετε στο έντυπο. Για την Ελλάδα ο χρόνος που απαιτείται για την παράδοση είναι 3-6 εργάσιμες μέρες. Αν χρειάζεστε ειδικές μεθόδους αποστολής (ταχυμεταφορά, ασφάλιση κλπ) θα προστεθούν επιπλέον χρεώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε όλες τις δυνατότητες.

 

 • Προσπαθούμε πάντα ώστε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι οι παραγγελίες φεύγουν από το κατάστημα μας στην καλύτερη κατάσταση. Αν παρ’ ελπίδα κάτι πάει στραβά, προσφέρουμε την δυνατότητα για αλλαγή προϊόντων, επιστροφή ή πίστωση ποσού για μελλοντικές αγορές. Ενδεχομένως να σας ζητήσουμε να επιστρέψετε το ελαττωματικό αντικείμενο, ώστε να το ελέγξουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα. Οι δαπάνες επιστροφής χρεώνονται στον αγοραστή. Δεν φέρουμε ευθύνη για ζημιές ή απώλειες λόγω λανθασμένων χειρισμών από τα ΕΛΤΑ.
  Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές προϊόντων αν αλλάξετε γνώμη για την αγορά. Αν όμως το αντικείμενο που παραλάβατε είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων ή πίστωση για μελλοντικές αγορές, μόλις λάβουμε το αντικείμενο στην αρχική του συσκευασία και με την προϋπόθεση ότι θα το επιστρέψετε μέσα σε 2 ημέρες από την παραλαβή.

 

 • Παρακαλούμε πολύ να διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει πριν από την παραγγελία. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας. Όλα τα είδη μας γίνονται με μεγάλη φροντίδα και προσοχή για να ευχαριστούν τους αγοραστές. Παρακαλούμε σημειώστε ότι όλα τα είδη είναι χειροποίητα και δεν μπορούν να είναι πανομοιότυπα.

 

 • Οι αποχρώσεις των φωτογραφιών που εμφανίζονται στην οθόνη μπορεί να έχουν μικρές αποκλίσεις από τις πραγματικές.

 

 • Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε συγνώμη προκαταβολικά για ενδεχόμενες διαφορές που ενδέχεται να συναντήσετε στα υφάσματα. Δυστυχώς στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια η πώληση υφασμάτων είναι πολύ περιορισμένη, για τους γνωστούς λόγους. Προσπαθούμε να αντικαθιστούμε τα υφάσματα με παραπλήσια, ώστε να διατηρούμε το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την αισθητική του προϊόντος.

 

 • Εάν θέλετε το προϊόν που επιλέξατε να σταλεί ως δώρο, σημειώστε ότι είναι διαθέσιμα προϊόντα συσκευασίας και ευχετήρια κάρτα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν θα θέλατε να συμπεριλάβετε κάποιο μήνυμα στην κάρτα. Επίσης, ενημερώστε μας αν θέλετε να μην αναφέρεται η τιμή στη συσκευασία ή τα συνοδευτικά έγγραφα.

 

 • Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και με όλους τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.

2 thoughts on “όροι & προϋποθέσεις

 1. Tha ithela na rotisw an stelnete stin kypro ke poso tha stixisi. Efxaristo.

  1. Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας!
   Φυσικά μπορούμε να στείλουμε Κύπρο. Οι αποστολές γίνονται με EMS με τα ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα και η τιμή καθορίζεται με το βάρος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με email μαζί μας στο info@panino.gr για περισσότερες πληροφορίες. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.